E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief
Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.
E-mailadres
(Vereist)
Lees hier de
privacyverklaring
.
Ga naar de inhoud
Voor de allerbeste baktips & handige weetjes!
Kijk & Luister
Inloggen
Registreren
Lees voor
Word lid
Word lid
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt
Home
Recepten
Bakken
Inspiratie
Bakhulp
Instructievideo's
Begrippen & technieken
Vraagbaak
Programma
Nieuws
Uitzendingen
Kandidaten
Doorbakken
Aanmelden
Videosnacks
Registreren
Inloggen
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
Menu
Artikelen
Sorteren op
Datum ▼
Sorteren op naam
Sorteren op datum
Polonaise: dit is het en zo maak je dit lekkere gebak
Sieneke en Wildebras maken nonnevotten voor carnaval
Sandra: “Bakken is altijd een rode draad in mijn leven geweest.”
Dit eet je op Vette Dinsdag (de laatste carnaval dag)
Worstenbroodjes: zo maak je de lekkerste en zo warm je ze op
Nonnevotten, polonaises en worstenbroodjes
Swiss meringue botercrème maak je zo
Waar is Nhaan?
Dit zijn de taarten van Meesterbakker Pien (inclusief recepten!)
Rachida: “Het was een mooi feestje, maar het is klaar”
Vivienne van den Assem en Thijs Boermans maken bokkenpootjes in Doorbakken
10 tips voor de mooiste en lekkerste macarons
1
2
…
8
9
10
11
12
13
14
…
71
72