E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
Voor de allerbeste baktips & handige weetjes!
Kijk & Luister
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Word lid Word lid
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Doorbakken
    • Aanmelden
    • Videosnacks
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Artikelen

Sorteren op Naam ▼
  • Sorteren op naam
  • Sorteren op datum
Zelf marsepein maken doe je zo

Zelf marsepein maken doe je zo

Zelf karamelsaus maken: zo doe je dat

Zelf karamelsaus maken: zo doe je dat

Zelf jam maken doe je zo!

Zelf jam maken doe je zo!

Zelf ijs én hoorntjes maken!

Zelf ijs én hoorntjes maken!

Zelf glühwein maken

Zelf glühwein maken

Zelf fudge maken doe je zo!

Zelf fudge maken doe je zo!

Zelf frappuccino maken doe je zo

Zelf frappuccino maken doe je zo

Zelf fondant maken doe je zo

Zelf fondant maken doe je zo

Zelf eetbare glitter maken: zo doe je dat!

Zelf eetbare glitter maken: zo doe je dat!

Zelf cornflakes maken: zo doe je dat!

Zelf cornflakes maken: zo doe je dat!

Zelf chocoladeletter maken

Zelf chocoladeletter maken

Zelf bladerdeeg maken doe je zo!

Zelf bladerdeeg maken doe je zo!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • …
  • 71
  • 72
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over HHB
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookies
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.