Het beslag
- Meng roomboter, witte basterdsuiker, melk, kaneel en het zout door elkaar in een keukenmachine.
- Hak de pecannoten fijn in de foodprocessor, maar maak ze niet té fijn.
- Meng deze door het deeg en voeg als laatste de Zeeuwse bloem toe. Kneed goed door tot een egaal deeg.
- Rol het deeg tot een rol van ongeveer 4 centimeter doorsnee, pak in in huishoudfolie en leg minimaal 1 uur in de vriezer.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bekleed een bakplaat met een silicone mat of bakpapier.
- Snijd dunne plakjes van 2 à 3 millimeter van de bevroren rol en leg deze op een siliconen mat. Let op: de koekjes lopen uit.
- Bak de koekjes in 10 à 11 minuten af. De koekjes moeten helemaal bruin zijn.
- Laat iets afkoelen en haal van het siliconen matje af.
- Laat verder afkoelen op een rooster.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.