Mini pietza’s
- Verwarm de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking bladerdeeg.
- Breng een steelpan met water aan de kook en kook de eieren 8 minuten. Laat schrikken in koud water, pel en snijd in parten van 4.
- Rol de plak bladerdeeg uit, of verdeel de plakken bladerdeeg met de papiertjes naar bededen over het aanrecht. Steek met het glas kleine rondjes.
- Bestrijk de rondjes met behulp van het kwastje met tomatensaus.
- Snijd tomaatjes in partjes van 4.
- Snijd de champignon in gelijke dunne plakjes met de eisnijder en halveer deze.
- Beleg elke minibodem vervolgens met geraspte kaas, olijven (haren), kappertjes (ogen), snoeptomaatjes (mond) en champignons (pietenpet).
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de pietza’s erover.
- Plaats de pietza’s in de voorverwarmde oven en bak in 8 tot 10 minuten goudbruin en gaar.
- Verdeel de pietza’s over borden, garneer ze met partjes ei als kraag en steek een blaadje basilicum in de pietenpetten.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.