Bakbenodigdheden
- Ovenschaal van 20×30 centimeter.
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 175 graden hetelucht.
Brownies
- Breng een pan water aan de kook en zet hierop een kom, maar zorg ervoor dat de kom het water niet raakt.
- Hak de chocolade grof en smelt au bain-marie, dus in de kom boven het water.
- Laat daarna iets afkoelen.
- Klop de boter samen met de suiker op tot een luchtige massa en voeg een voor een de eieren toe.
- Roer hier de gesmolten chocolade door en spatel de bloem er luchtig doorheen.
- Vet de ovenschaal in met wat boter en bekleed de bodem met bakpapier.
- Schenk tweederde van het chocoladebeslag in de vorm en smeer het glad uit met een spatel.
Roomkaasmengsel
- Mix in een andere kom de roomkaas, suiker en eieren en schenk over het chocoladebeslag.
- Verdeel hierover toefjes van het overgehouden chocoladebeslag.
- Bak de brownie in circa 45 minuten gaar.
Decoratie
- Laat afkoelen en decoreer de brownie met verse frambozen en bestrooi met poedersuiker.
- Snijd in stukken.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.