Bakbenodigdheden
- Staande mixer met toebehoren
- Siliconen cakepop-vorm
- Spuitzak
- Spuitmondje
Voorbereiding soesjes
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
Soezendeeg
- Doe het water, de melk, boter en een snufje zout in een pan en zet het op het vuur.
- Voeg de bloem toe zodra de boter is gesmolten.
- Zet de pan weer op het vuur en laat het deeg droog worden.
- Doe het deeg in de kom van de staande mixer en voeg één voor één de eieren toe totdat er een glanzend deeg ontstaat.
- Spuit de soezen op in een siliconen cakepop-vorm.
- Doe de soezen in de oven en verlaag de oventemperatuur naar 175 graden.
- Bak de soezen af in 25-30 minuten.
Tonijnmousse
- Klop de room op samen met het zout, knoflookpoeder en de peper.
- Voeg de witte kaas toe en klop totdat er een mousse ontstaat.
- Voeg de tonijn toe en meng door de mousse.
Opbouw
- Vul de soesjes met de tonijnmousse.
- Decoreer de soesjes met een beetje tonijn en augurk.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.